Negative ioner i høy konsentrasjon for aktiv beskyttelse av menneskers helse——–Lanjing-intervju · Yu Mengsun, en akademiker ved CAE

Negative ioner i høy konsentrasjon for aktiv beskyttelse av menneskers helse Lanjing Intervju · Yu Mengsun, en akademiker ved CAE

Yu Mengsun, en akademiker ved Chinese Academy of Engineering (CAE) og en ekspert på luftfartsmedisin og biomedisinsk ingeniørfag;

Han er for tiden direktør for Aeromedical Engineering Research Center ved Air Force Research Institute of Aerospace Medicine og æresformann for Chinese Society of Biomedical Engineering (CSBME).

I 1958 sendte han med suksess Kinas første flymedisinske telemetrienhet inn i den blå himmelen og startet Kinas forskningskarriere innen flymedisin og biomedisin.

I 2011 brukte han Qian Xuesens systemteori for å foreslå «human health engineering» og ledet det vitenskapelige forskningsteamet til å takle det vanskelige problemet med luftfart og helsetjenester på platået.

I 2012 vant han prisen "News Figure for Practicing the Core Values ​​of Contemporary Revolutionary Soldiers" for hele PLA.

 

Yu Mengsun, en akademiker ved Chinese Academy of Engineering:

 

Aktiv beskyttelse fra to aspekter

Den første er å forbedre egen helse til et høyere nivå.Selv i det usannsynlige tilfellet at vi møter en infeksjon, vil vi ikke utvikle den, men vil i stedet styrke resistensen.Det er derfor det er grunnleggende å forbedre vår egen helse.

For det andre skal det gjøre miljøet sunt for mennesker, i stedet for bare å desinfisere miljøet.

Det er nå kjent at et miljø med negative oksygenioner i høy konsentrasjon er et miljø med frisk luft.I dette miljøet er virus ikke lett å generere og utvikle.Så hvis vi kan gjøre luften i rommet vårt friskere, det vil si med negative ioner i høy konsentrasjon, er det bevist at så lenge den negative ionekonsentrasjonen når mer enn 20 000 ioner per kubikkcentimeter, er ikke viruset smittsomt;Hvis en slik konsentrasjon overstiger 50 000, er det ekstremt nyttig for menneskers helse.

Derfor må vi få miljøet vårt til å ha negative oksygenioner i høy konsentrasjon.For eksempel, vårt innendørs, selv miljøet som vi ofte går i, gjør vi et slikt miljø til å ha negative oksygenioner i høy konsentrasjon.På den ene siden øker vår egen motstand, og miljøet vårt er også mer helsefremmende, slik at vi virkelig kan oppnå aktiv beskyttelse!

WechatIMG2873

søvn• pust mikromiljø

Med innebygd negativ oksygenion-tett array retningsbestemt frigjøringsmodul, kan den gi de nærmeste og mest rikelige negative oksygenionene til menneskekroppen.Opptil 4,6 millioner ioner per kubikkcentimeter!

 

Forskning bekrefter: høy konsentrasjon av negative oksygenioner er ekstremt nyttig for menneskers helse!Høy konsentrasjon av negative oksygenioner bidrar til å berolige den glatte muskulaturen i luftveiene, forbedre funksjonen til hjerte og lunge, fremme kroppsmetabolisme, regulere immunbalansen og forbedre reparasjonsevnen til cellene!

 

Ved levetidsområdet i Bama County, Guangxi-provinsen, er det negative oksygenioninnholdet 30 000/cm3.Innholdet er mindre enn 100/cm3i byområdet, som ikke kan møte de grunnleggende behovene for å opprettholde helse!

新建项目

Innleggstid: 16. november 2022